Altres propostes

L’escriptura és una expressió física, que neix del cos, i per això combinar-la amb qualsevol altra disciplina, com ara el ioga, ens obre finestres i portals cap a la imaginació, cap al lloc on esperen les nostres històries, idees, pensaments, projectes, perquè les expliquem.

Una de les apostes de Papallona de Lletres és trobar sinergies amb altres disciplines per a fomentar la creativitat, per a experimentar noves maneres d’afrontar l’escriptura, per a descobrir nous viaranys creatius, o simplement per a preparar cos, ment i ànima per a la pràctica creativa.

La primera experiència és amb el ioga, sobretot perquè el ioga i la meditació tenen un paper molt important en la meva vida des que el vaig començar a practicar fa més de vint anys. Donar espai al cos, moure’l, posar-lo en marxa, parar-hi atenció, tot això desbloqueja senders creatius i fa emergir idees.

I això és el que fem amb Sinergia. Centre de Ioga i Benestar, a Solsona. Combinem una sessió de ioga, meditació i relaxació guiada amb una sessió d’escriptura: les imatges i els camins guiats de la relaxació i la meditació, així com les asanes, estan pensats per a viure una experiència creativa a partir de l’escriptura.

Si voleu més informació d’aquesta proposta, cliqueu aquí.

Si voleu proposar-me una sinergia amb una disciplina creativa (música, ball, dibuix…), escriviu-me.

Sessions individuals

Les sessions individuals tenen com a objectiu endreçar les idees creatives que teniu, establir prioritats i desenvolupar projectes. Les sessions, d’una hora de durada aproximadament, se centren en el moment creatiu que esteu vivint i s’adapten a les vostres necessitats.